Saucijzenbroodjes
voor 8 stuks
pakje AH bladerdeeg (ingredienten checken), 2ons rundgehakt, 2 ons half-om-half gehakt, vel bakpapier, 2 tl dijon mosterd, peper en zout, snuf nootmuskaat, 1 ei, 1 eierdooier losgeklopt om bladerdeeg te bestrijken, 1 eetlepel ketjap, 1 verkruimeld beschuit
Verwarm de oven voor op 180 graden en beleg een bakplaat met een vel bakpapier
Leg de plakjes bladerdeeg klaar zodat ze kunnen ontdooien
Meng het gehakt, mosterd, nootmuskaat, peper, zout, ei en bestuit. Maak hier worstjes van en leg deze op de vellen bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg dicht en leg op de bakplaat op bakpapier. Bestrijk de broodjes met de eierdooier en herhaal dit na 5 minuten nog eens voor extra glans.
20 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn