Ajam Pangang kip met rijst

02-09-2013 15:00

Van maandag t/m donderdag wordt er dagelijks 's-avonds gesport. Na het sporten is het te laat om nog te eten, daarom eten we op deze dagen om 17.00 uur. Veel tijd is er vaak niet dus maak ik meestal een 1-pans maaltijd. Vandaag Ajam Pangang Kip met rijst.

 

Benodigheden voor 4 personen -

Bereidingstijd ca. 15 minuten

 

1 zak chinese roerbakmix a 450 gram of 1 bami/nasi pakket

300 gram kipfiletblokjes

1 pot Chicken Tonight Ajam Pangang

1 dl water

100 gram rijst per persoon

2 eetlepel Becel Olijf voor koken/braden vloeibaar of olijfolie

 

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bak de kipblokjes gaar in de Becel Olijf vloeibaar of olijfolie. Voeg de roerbakgroente toe en bak alles ca 5 minuten. Voeg de pot Chicken Tonight Ajam Pangang toe en nog wat extra water (je krijgt dan wat meer en dunnere saus). Giet de rijst af en schep de borden op.

Lekker om er wat Conimex Cassave kroepoek bij te serveren.